Vakvacsorát rendezett a Székesfehérvári Első Lions Club

2018. október 12-én, pénteken a Székesfehérvári Első Lions Club ismét - immár ötödik alkalommal - rendezett vakvacsorát a székesfehérvári Oliva Bisztróban, melyet hangulatos program is színesített. A vakvacsorát megtisztelte a Székesfehérvári Első Lions Club két testvér klubjának, az ausztriai St. Pölten, valamint a romániai Beszterce lions clubjainak küldöttsége, valamint a LARKE (Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesület) vezetője, Szokó Zsolt is.

A vakvacsorát Ságiné Farkas Gyöngyi nyitotta meg, aki ezt követően átvette a kormányzói zászlót dr. Chrabák László kormányzótól, aki köszöntőjében gratulált klub vezetőjének, és megköszönte a klub tagjainak áldozatos munkáját.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Székesfehérvári Első Lions Club

Adószámunk:
18493007-1-07
Számlaszám:
10405066-50526748-67841005

cím: 8000 Székesfehérvár,
Kossuth utca 14.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba